fbpx

İyi Bir Tanıtım Filmi Nasıl Olmalıdır?

Tanıtım filmleri şirketlerin kimliklerini ve iş amaçlarını ortaya koyar. Tanıtım filmleri şirketler açısından büyük bir konumda olduklarından dolayı tanıtım filmlerinizi profesyonel ellere bırakmanızda fayda var. Bu tür filmler şirketlerin bugüne kadar yaptıkları çalışmaları, misyon ve vizyonunu, statüsünü ve gelişimini ön plana atar.


Kaliteli bir tanıtım filminizin olmasını istiyorsanız alanında uzman ekibimiz ile bizlerle iş birliği yapabilir, istediğiniz tarzda tanıtım filmi çekimi yapılabilir. İsteklerinizi ve fikirlerine önem veren ekibimiz ile memnuniyet oranınız oldukça yüksek olacaktır. Referanslarımıza bakarak da bugüne kadar yaptığımız birçok tanıtım filmini görebilirsiniz. İşitsel ve görsel duyulara hitap ederek, izleyicilerinizi etkileyecek ve akıllarında kalacak, şirketinize dair iyi bir izleim oluşturacaktır.
Şirketler için kalite vazgeçilmez bir unsurdur. Rakiplerinizle aranızda fark oluşturmak için tanıtım filmleriniz oldukça özenli ve son derece kalitede yapılmalıdır. Buna bağlı olarak sormanız gereken birkaç soru vardır.

İnternet sitesinde ve bütün sosyal medyalarda paylaşılır. Günümüzün en hızlı iletişim araçlarını kullanarak hedef kitleye çok daha kısa bir sürede ulaşmış olur. Ayrıca CD ve DVD formatına da getirip mümkün olan kişi ve kuruluşlara da iletilebilmesi mümkündür.


Tanıtım filminizin bir hikayesi olmak zorundadır. Çünkü her filmde olduğu gibi tanıtım filmi de bir şeyler anlatmalı. Kurumsal tanıtım filmleri için çekilen videolar, izleyicilerde şirketiniz içerisindeki makineleri, çalışma alanını, dinlenme alanındansa asıl merak edilen konu şirket işlerinin nasıl yapıldığı, bütçesi eskiden ve günümüze dair olaylardır. Bundan dolayı şirket hikayenizden bahsetmeniz gerekir. İyi kalitede olan kurumsal tanıtım filmleri ne gereğinden fazla uzun ne de fazla kısa olmalıdır. İzleyicileri sıkmayacak akışta olmalıdır.


Hem görsel hem de işitsel olmalıdır demiştik; Bu nedenle göze ve kulağa hitap etmelidir. Yani dış mekanlar ve iç mekanlar en iyi kalitede görüntülenmeli, en iyi açılardan çekilmeli ve etkileyici müzik seçimi yapılmalıdır. Teknik anlamda iyi bir ışık, kamera ve ses donanımı ile gerçekleştirilen videolar olası rakiplerinizin önüne geçirmektedir.