fbpx

360 Derece Fotoğraf Çekimi

Son zamanlarda e–ticaret sitelerinde görsellik daha çok ön plana çıkmış durumdadır. Ürünlerin kalitesi kadar görselliğin nasıl göze hitap ettiği de önemli bir hal almıştır. Ürünlerini etkileyici ve ilgi çekici bir şekilde sunmak isteyenleri 360 derece fotoğraf çekimi öne taşıyabilmektedir.

Son çıkan teknoloji ile birlikte hayatımızda 360 derece fotoğraf çekimi yer edinmiş durumdadır. 360 derece fotoğraflar ile olumlu sonuçlar yaratan kullanıcılar görülebilmektedir. Sizler için hazırlanan durumlardan faydalanarak bu çekimin avantajlarıyla buluşabilirsiniz.

360 Derece Fotoğraf Çekme

360 derece ürün çekimi, ürünlerin web sitelerine doğru ve etkili bir şekilde aktarılmasını sağlayan bir çekim tekniği olarak görülebilmektedir. Ürünler noktasında özel bir sistem tercih edilmektedir. 360 derece fotoğraflanıyor olması ürünlerin özelliklerini ve kendine has niteliklerini net bir şekilde ortaya serilmesi noktasında katkı sağlar. 360 derece çekim gerçekleştirilirken fotoğraf makinesi, ürünün etrafında herhangi bir şekilde hareket etmemektedir. Onun yerine fotoğraf makinesi tripot üzerine konumlandırılır. Ürün döner platform üzerindeyken fotoğraf çekimi gerçekleştirilir.

360 derece ürün çekimi gerçekleştirilirken 24 – 36 – 48 – 72 kare şeklinde firmaların isteklerine uygun bir şekilde çekimler kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. Sonuç olarak ise ortaya tüketicilerin ilgi ve alakasını çekebilen sunumlar çıkar.

360 derece fotoğraf çekimi

360 Derece Fotoğraf Çekim Fiyatları

360 derece fotoğraf çekimini Bursa’ da gerçekleştirmekteyiz. Fotoğraf çekimi konusunda bizleri tercih eden müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ve kendimizi geliştirmekteyiz. 360 derece fotoğraf çekiminin büyük avantajları olduğundan ve ürünlerin tanıtımı konusunda detaylı bir şekilde aktarım sağlayabilmesi daha fazla tercih edilmesine zemin hazırlamaktadır. Bundan dolayı 360 derece fotoğraf çekim fiyatları, diğer fotoğraf çekimleriyle kıyaslandığı zaman daha maliyetli olabilmektedir.

360 derece üründen sonra artık son aşamaları fotoğraflarınızı var. gruplar halinde ayrı ayrı düzenleme yapabilirsiniz. Arka plan fabrikasını, beyaz öğütme ve birleştirme işlemini tamamlayarak 360 tanıtıma ulaşırsınız. Fotoğrafın hedef alanlarını seçebilecek ya da kadrajda tam olarak yansıtabilmeleri sağlayabileceklerdir. Bunun için Photoshop gerekli.

Markaların satışlarını arttıran ürünün sırrı, iyi bir kullanıcı yaşatmaktır. Dünyadakie internetten yaşanacak yerler için 360 derece çekimlerin-ticareti kavrayabiliriz. Siz de hem ilerlemenizi geliştirmek, hem de arazide seyir sürmek 360 dereceyle yetişmek için. Artık güç fotoğrafta!

Yıllardan bu yana Bursa’ da fotoğraf çekimi konusunda insanlara, işletmelere, firmalara yardımcı olmaya devam ediyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken kaliteden taviz vermeden hareket ediyoruz. Profesyonelliği elden bırakmadan çalışmalarımızı sürdürerek eski işlerimizden elde etmiş olduğumuz tecrübelerimizi yeni işlerimize de yansıtmayı ihmal etmiyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyeti de bizler için oldukça önemli olan bir diğer ayrıntıdır. Müşterilerimizin fotoğraf çekiminden neler beklediğini, nasıl beklentiler içerisinde bulunduğunu analiz ederek hareket ediyoruz. Ortaya çıkan çalışmaların müşterilerin istek ve beklentilerine karşılık verebilecek düzeyde olması bizler için oldukça büyük önem taşımaktadır.

Fotoğraf çekimi, dikkat gerektiren adımları içerisinde barındıran bir hizmettir. Sıradan bir fotoğraf çekimi ile profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri daha sağlıklı sonuçların elde edilmesine olanak sunar. Bu durumda yapılması gereken şey doğru bir hizmet alabilmektir. Doğru hizmet alındıktan sonra herhangi bir problem olmadan istediğiniz noktaya erişebileceksiniz. Bursa’ da senelerdir hizmet veren firmamız, çalışmalarını gerçekleştirirken profesyonel bir şekilde hareket edip her daim yeni teknolojiden faydalanmaya dikkat etmektedir. Çünkü fotoğrafçılıkta gerekli olan ilk şey teknolojiyle bağlantılı bir şekilde hareket edebilmektedir. Her geçen gün yeni fotoğraf çekimi durumları çıktığı için bunlar hakkında net bilgilere sahip olup bu bilgileri günlük hayata yansıtmak gerekmektedir.