fbpx

Mobil Uyumlu Web Sitelerin Firmanıza Olan Avantajı ve Google’da Etkisi

Masaüstü bilgisayarlar ya da dizüstü bilgisayarların yeri hayatımızda ne kadar fazla olsa da, mobil cihazların kullanımı kadar dizüstü bilgisayarları ve masaüstü üstü bilgisayarları kullanmıyoruz. Herkesin dizüstü bilgisayarı ya da masaüstü bilgisayarının olmayabilir ama çoğu insanın bir mobil cihazının olduğunu varsayabiliriz. Bundan dolayı bir web sitesi yaparken sadece bilgisayar ekranlarına odaklınmış bir şekilde değil de, bir mobil cihaz uyumlu web sitesi yapmak, hem bilgisayar kullanıcılarını hem de mobil cihaz kullanıcılarını oldukça fazla memnun edecektir. Firmamızdan yapacak olduğunuz web site işlemlerinin yanı sıra bu işlemler sayesinde hızlı, kaliteli, kullanıcı odaklı, akışkan, her cihaz ekranı ile uyumlu web site hizmetlerini de alabilmeniz mümkündür.

Mobil Uyumlu Web Sitenin Avantajları

Masaüstü bilgisayarları ya da dizüstü bilgisayarları kullanmayı tercih etmeyen ya da bu cihazların kullanımını tercih etmeyen kullanıcılar için mobil cihazlar ya da tabletler internete açılan başka bir boyuttur. Bu sebeple yaptığımız her tasarımı farklı cihaz ekranları ile uyumlu web siteler hazırlıyor ve güncelliyoruz.

Çalışma prensibi olarak müşteri odaklı tüm çalışmalarınız sonucunda müşterilerinize ulaşamıyorsanız bunun sebebi kötü bir yöntem izlemiş olmanız olabilir. Bilgisayarlar için hazırlanan web siteler, mobil cihazlardan ve tabletten açılmaması gayet doğaldır. Firmamız bu sorunları tamamıyla çözerek bütün cihaz ekranlarına uygun web siteler kodlamaktadır ve hatasız çalışan web siteler çıkartmaktadır.

Mobil Cihazların Kullanımı

Sabit bir yerde ya da masa başında olmayan müşterileriniz, seyahat hâlindeyken dizüstü bilgisayar yeni çoğunlukla mobil cihazları ve tabletleri kullanırlar (bu bilgiler verilere dayalı bilgilerdir.). Artık bu bilgiler ile birlikte sadece bilgisayarların ekranlarına odaklı içerikler, web siteler yapmanızın hiçbir mantığı kalmayacaktır. Mobil cihazları ya da tabletleri kullanan müşterileri arka plana atmak firmanıza oldukça fazla zarar verecektir. Müşteri memnuniyetini özgün işleriniz ve zengin düşünceleriniz, verdiğiniz hizmetin kalitesi ile artırmanız çok yüksektir. Bizlerin de verdiği çoğu hizmet ile müşteri memnuniyetinizdeki artışı, web site trafiğinizdeki artışı aldığınız hizmetler neticesinde faydalanabilirsiniz. Web sitenizdeki görsellerin, metinleri, menülerin yani kısaca bütün web sitenizin içeriği mobil uyumlu web site olmasına yardımcı olmaktayız.

Mobil Web Sitenizin Google’daki Etkisi

Dünya üzerinde en çok kullanılan ve en çok tercih edilen arama motoru olan Google, mobil uyumlu web sitelere öncelik vermektedir. İndeksleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından ziyaretçilere önerilen web site olarak çıkmanızı hedef almaktadır. Web site kullanıcılarınıza (ziyaretçilerinize) sunduğunuz işlerin her alanda sağlıklı işler çıkarması için elimizden geleni yapıp, web sitelerin mobil uyumlu olması konusunda da çok özenli ve çok titiz davranmaktayız. Bütün web tasarımların mobil uyumlu olmasını sağlamaktayız.